Narrativ ledelse

Forandring gennem spørgsmål og fortællinger

Første læseranmeldelse

“Narrativ Ledelse er en fantastisk god og inspirerende bog om ledelse i hverdagen. Den er henvendt til personaleledere, men den er bestemt læseværdig, også for undervisere, forskere og konsulenter, der ofte står med udfordringer af ledelsesmæssig karakter, men uden formelt ledelsesmæssigt ansvar. Bogens styrke er alle de gode øvelser og uddybende eksempler. På den måde er bogen selv en fortælling, med anvisninger til hvordan man kan lede og skabe forandringer ud fra hverdagens små situationer, lige fra brok til ideer. Den kommer også med anvisninger til hvordan narrativitet kan understøtte arbejdet i workshops, i tværfaglige grupper, i innovative og kreative processer. Det gør den umiddelbart anvendelig og man får lyst til at afprøve værktøjerne. Narrativ ledelse understøtter proces og personaleledelse, men jeg ser det også som en metode, der kan hjælpe akademikeren og projektlederen med at skabe sit eget ledelsesrum i hverdagen.”

Susanne Hvidtfelt, Studielektor, Roskilde Universitet

Comments are closed.