Narrativ ledelse

Forandring gennem spørgsmål og fortællinger

Narrativ praksis i New Media

Henriette Moos har i efteråret 2013 og foråret 2014 udviklet og faciliteret en række workshops indenfor New Media / Transmedia området – både for kreative professionelle fra film-, spil- og musikbranchen og for private virksomheder som Arla og for medarbejdergrupper fra Københavns Kommune, der har skulle knække udfordringer med anvendelse af nye medier i kommunikation og borgerservice.

WP_20140205_001 WP_20140221_016 WP_20131128_005

Denne praksis er ikke altid eksplicit italesat overfor deltagerne, men effekten taler for sig selv: Deltagerne guides via små samtaleøvelser ind i en samtaleform, der fremmer nysgerrighed og innovativt samarbejde.Fælles for disse workshops har været en bestræbelse på at flette skræddersyede forløb af narrative praksis ind i programmet, så hver enkelt deltager har haft mulighed for at reflektere over egne erfaringer, ressourcer, ideer og motivationer – og i hvilken grad disse kan og ønskes anvendt i forhold til en konkret arbejdsrelateret udviklingsopgave – ofte udført i grupper.

Comments are closed.